Welkom in Westerlo

 

Uitzonderlijke ligging, rustig en centraal. De woningen zijn gelegen in een rustige, doodlopende straat in het centrum van Voortkapel. School, winkels, apotheek, artsen, enz… binnen wandelafstand van de woningen (ong. 8 min). 

BEN-woningen
Beide woningen zijn BEN-woningen (bijna energie neutraal).

Er is nog steeds mogelijkheid om vrij uw afwerkingsmaterialen te kiezen of zelfs de verdere afwerking zelf uit te voeren.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Laat het ons weten.

3bouw Projectwoning Westerlo 3d 01
3bouw Projectwoning Westerlo 3d 02
3bouw Projectwoning Westerlo 02

Indeling:

Woning Wilgenstraat 8 (rechtse woning) met inpandige garage
Deze woning bestaat uit een inkomhall met gastentoilet en toegang tot de zeer ruime garage-berging. Aan de straatzijde bevindt zich de zithoek die gescheiden wordt van de eethoek, met zicht op de tuin, door de open trap. De open keuken bevindt zich naast de eethoek, alsook met zicht op de tuin. Op de 1ste  verdieping beschikt men over een master bedroom met dressing en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Tussen deze 2 kamers bevindt zich een zeer ruime badkamer met ligbad, grote douche, WC en badkamermeubel. Het dakverdiep is toegankelijk via een vaste trap, volledig geïsoleerd en gedeeltelijk afgewerkt met een technische bergruimte en hal. In de overblijvende ruimte is er optioneel nog plaats om 2 bijkomende slaapkamers te creëren. 

Oppervlakte perceel : 312 m²
Prijs: Op aanvraag

3bouw Projectwoning Westerlo 03

Indeling:

Woning Wilgenstraat 8.1 (linkse woning) met mogelijkheid om optioneel een carport te plaatsen
Deze woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet. Tussen de keuken (met zicht op de tuin) en de zithoek aan de straatzijde bevindt zich een grote berging. De eethoek met zicht op tuin biedt eventueel ook nog ruimte voor een bureau. Op het 1ste  verdiep beschikt men over 2 grote slaapkamers  en een ruime badkamer met grote douche, bad, WC en badkamerkast. Het dakverdiep is toegankelijk via een vaste trap, volledig geïsoleerd en gedeeltelijk afgewerkt met een technische bergruimte en hal. In de overblijvende ruimte is er optioneel nog plaats om 2 bijkomende slaapkamers te creëren.

Oppervlakte perceel : 339 m²
Prijs: Op aanvraag

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. De woning is momenteel afgewerkt tot de winddichte uitvoering met technieken ( dus volledige elektriciteits en CV-installatie en sanitaire leidingen (zonder toestellen) voorzien.

Contacteer ons voor meer informatie (uitgebreid lastenboek) of een vrijblijvende afspraak.

Inspiratieboek aanvragen