Front30
Back20

De woningen zijn gelegen in een rustige straat en groene omgeving, quasi in het centrum van OLV-Olen. School, winkels, apotheek, artsenpraktijk ,sporthal, enz…. bevinden zich allemaal op wandelafstand (ong. 6 min.) van de woningen.

BEN-woningen
Beide woningen zijn BEN-woningen ( bijna energie neutraal ) en beschikken  dus over een E-peil lager dan 30. 50% vrijstelling op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar ! Er is nog steeds mogelijkheid om vrij uw afwerkingsmaterialen te kiezen of zelfs de verdere afwerking zelf uit te voeren.

Woning rechts: VERKOCHT

Linkse woning - Indeling
De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, ruime zithoek en eethoek met keuken met zicht op de tuin. Deze woning beschikt over een mooie berging en een inpandige ruime garage. Op de verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamermeubel. De zolderruimte is toegankelijk via een vaste trap, volledig geïsoleerd en gedeeltelijk afgewerkt met een technische bergruimte en hal. In de overblijvende ruimte kunnen er optioneel nog gemakkelijk 2 slaapkamers gecreëerd worden. 

Oppervlakte perceel : 333 m²
Prijs: winddichte uitvoering met technieken ( elektro, sanitaire leidingen, CV, vloerisolatie, chape en 2 vaste trappen ) :  337.941 € excl kosten

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. De woning is momenteel afgewerkt tot de winddichte uitvoering met technieken ( dus volledige elektriciteits en CV-installatie en sanitaire leidingen (zonder toestellen) voorzien.

Contacteer ons voor meer informatie (uitgebreid lastenboek) of een vrijblijvende afspraak.

Inspiratieboek aanvragen