3bouw Bouwroute Westerlo

3bouw - Bouwroute vlaanderen

Zat. 13 en zon. 14 maart - Westerlo

 

Wij gaan door om iedereen op een juiste manier te informeren over houtskeletbouw, duurzaam bouwen en natuurlijk 3bouw.
Daarom doen wij mee met de Bouwroute. Bouwroute is een initiatief van BOUWUNIE over heel vlaanderen. 

Plan hier uw afspraak voor een bezoek aan onze 2 kijkwoningen in Westerlo op zat. 13 of zon. 14 maart.

Ter plaatse zullen de geldende veiligheidsvoorschriften gerespecteerd worden en kunnen wij u enkel ontvangen indien u op voorhand een tijdslot heeft gereserveerd. U zal onze kijkwoningen kunnen bezichtigen zonder in contact te komen met andere bezoekers. Na de bezichtiging kan u, indien gewenst, uw vragen en/of wensen verder bespreken met één van onze bouwconsulenten.

Plan hier uw bezoek
Whatsapp Image 2021 02 23 At 17.51.21 (1)
Whatsapp Image 2021 02 23 At 17.51.21

Zondag 7 maart - van 10 tot 17u. 
Openwerfdag in Keerbergen.

  • ADRES: Schrieksebaan 258E, 3140 Keerbergen

  • Datum: zondag 7 maart - van 9 tot 17u.

  • Nota: Voor een bezoek aan deze woning is het maken van een afspraak verplicht ivm de voorgeschreven veiligheidsvoorschriften.

VOLZET - Schrijf u nu in op onze wachtlijst. Komt er een tijdslot vrij, bent u de eerste die wij contacteren.

Schrijf u hier in op onze wachtlijst

 

Helaas zijn er dit voorjaar geen beurzen of infoavonden, maar wij doen er alles aan om jullie op een juiste manier te informeren over 3bouw, houtskeletbouw en duurzaam bouwen. Wacht niet te lang met inschrijven want de plekjes zijn beperkt!

U bent van harte welkom op onze openwerf in Keerbergen. U zal in superveilige omstandigheden een bezoek kunnen brengen aan deze woning! Een stijlvolle vrijstaande landelijke woning. Deze woning is klaar voor oplevering en is voorzien van alle nieuwste technieken. Kortom, zeker de moeite waard voor de bouwer van morgen.

Ter plaatse zullen de voorgeschreven veiligheidsvoorschriften gerespecteerd worden en zullen wij u enkel ontvangen indien u op voorhand een tijdslot heeft gereserveerd. U zal deze woningen kunnen bezichtigen zonder in contact te komen met andere bezoekers. Na de bezichtiging kan u, indien gewenst, uw vragen en/of wensen verder bespreken met één van onze bouwconsulenten. 

Datum: zondag 7 maart van 9 tot 17u.
Adres: Schrieksebaan 258E, 3140 Keerbergen

Inspiratieboek aanvragen