2018 03 16 15.14.54
2018 03 16 15.15.41

Open werfdag Bonheiden

Half-open bebouwing • Landelijk

 

 

Droomt u van een eigen woning, u heeft bouwplannen of u wenst meer informatie over houtskeletbouw? Kom langs tijdens onze openwerfdag in Bonheiden op zondag 25 maart (10 tot 16u.).

Wij stellen éénmalig deze woning open. Zo kan u zelf een 3bouw-woning ervaren. Onze bouwconsulenten zijn aanwezig voor al uw vragen. U bent van harte welkom.

Locatie: Hertenhof 8, 2820 Bonheiden ( nieuwe straat!)

Datum: 25 maart - 10 tot 16u.

 

TIP: Voor navigatie, kan u best Putsesteenweg 99, 2820 Bonheiden ingeven i.v.m. nieuwe verkaveling!

Start navigatie

U geraakt niet in Bonheiden?

Geen nood! Wij doen er écht alles aan om u te informeren. Zo kan u geheel gratis ons inspiratieboek aanvragen, een bezoek brengen aan onze kijkwoningen in Westerlo, een infoavond bijwonen of maak een afspraak met onze bouwconsulenten. 

 

3bouw houtskeletbouw

Kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskelet liggen dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget. Een volledig afgewerkte woning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer zijn onze specialiteit.