Het 3bouw-team verwelkomt alle kandidaatbouwers op onze volgende openwerfdag op zondag 22 april van 10 tot 17 uur in de Doelstraat 6 (zijstraat Doornboompad) te Herenthout.

Kom eens een kijkje nemen in deze afgewerkte, eigentijdse, vrijstaande laagbouwwoning en vergewis u van de 3bouw topkwaliteit. Tevens kan u, indien interesse, met een pendelbusje verschillende woningen in opbouw gaan bezoeken. Zodat u kan kennismaken met de topkwaliteit van 3bouw in al zijn geledingen.

Door de overweldigende belangstelling op onze vorige openwerfdagen is gebleken dat bij heel wat kandidaatbouwers een grote interesse bestaat voor de houtskeletbouwmethode van 3bouw.

3bouw vindt het daarom belangrijk dat u als bouwlustige zo goed en zo correct mogelijk geïnformeerd wordt aangaande het bouwen van uw eigen woning. Daarom zijn wij zo vrij u uit te nodigen op onze openwerfdag in deze afgewerkte woning. Het betreft hier een eigentijdse laagbouwwoning, ontworpen voor 2 personen. Tevens staat er een pendelbusje ter plaatse ter beschikking waarmee u verschillende werven kan bezoeken in de regio.

Wij bieden u dus de unieke kans om kennis te maken met verschillende 3bouw-realisaties in houtskelet en in verschillende afwerkstadia. Tevens staan wij dan volledig ter uwer beschikking om alle vragen aangaande onze manier van werken en gebruikte materialen toe te lichten. Wat is er interessanter dan ons bouwvakmanschap aan de realiteit te toetsen ?

Hapjes, drankjes en de gezellige 3bouw no-nonsensesfeer ook aanwezig !!!!!!

Bezoek daarom vrijblijvend onze werf op

Zondag 22 april 2012 van 10 tot 17 uur in de

Doelstraat 6 (zijstraat Doornboompad)

2270 Herenthout

Volg nu reeds deze werf op via onderstaande link: 

http://www.3bouw.be/woningen-in-opbouw/modern-en-eigentijds/maes-van-naelten-herenthout/

http://www.3bouw.be/woningen-in-opbouw/klassieke-bouwstijlen/schellens-peelaers-westerlo/

http://www.3bouw.be/woningen-in-opbouw/modern-en-eigentijds/hackens-van-loy-westerlo/

http://www.3bouw.be/woningen-in-opbouw/modern-en-eigentijds/thijs-claes-westerlo/

 

 

Inspiratieboek Infoavond