Het 3bouw-team verwelkomt alle kandidaatbouwers op onze volgende openwerfdag 4 december van 10 tot 17 uur te Haacht, Rijmenamsesteenweg 244.

Kom eens een kijkje nemen in deze recent afgewerkte, moderne, vrijstaande woning en vergewis u van de 3bouw topkwaliteit. 

 

Door de overweldigende belangstelling op onze vorige openwerfdagen is gebleken dat bij heel wat kandidaatbouwers een grote interesse bestaat voor de houtskeletbouwmethode van 3bouw.

3bouw vindt het daarom belangrijk dat u als bouwlustige zo goed en zo correct mogelijk geïnformeerd wordt aangaande het bouwen van uw eigen woning. Daarom zijn wij zo vrij u uit te nodigen op onze openwerfdag in deze afgewerkte woning. Het betreft hier een moderne, eigentijdse woning met een volwaardig verdiep en plat dak.

Wij bieden u dus de unieke kans om kennis te maken met een echte 3bouw-realisatie in houtskelet. Tevens staan wij dan volledig ter uwer beschikking om alle vragen aangaande onze manier van werken en gebruikte materialen toe te lichten. Wat is er interessanter dan ons bouwvakmanschap aan de realiteit te toetsen ?

Bezoek daarom vrijblijvend onze werf op

Zondag 4 december 2011 van 10 tot 17 uur te

Rijmenamsesteenweg 244

3150 Haacht

 

Inspiratieboek aanvragen