3bouw Tielen2

Voldoet je oudere woning niet meer aan je wensen… of gezinssituatie ?Wil je kleiner én energiezuiniger wonen?

Meer en meer mensen kiezen er bewust voor om kleiner te wonen. Een algemene trend in de vastgoedmarkt. Grote percelen worden nu eenmaal schaarser, zeker als je in de buurt van het stadscentrum wilt wonen. Maar dat is niet de enige reden waarom kleiner wonen aan populariteit wint. Het brengt ook heel wat voordelen met zich mee. Wij sommen ze even voor je op.

Kleiner wonen is ook kostenbesparend
Een voor de hand liggend gevolg van kleiner wonen zijn minder kosten. Niet enkel bij de aankoop van een woning zal je minder diep in jouw buidel moeten tasten, ook qua onderhoudskosten scheelt kleiner wonen een pak. Zeker in het geval van een nieuwbouwwoning. Je kan bijgevolg meer sparen of dit budget voor andere doeleinden gebruiken. Je bespaart op energiekosten en onderhoudskosten.

Start je werkdag zonder stress

Een kantoor in of aan huis, rustig en groen gelegen en voorzien van alle moderne technieken. Klinkt goed, niet? Met een kantoor op maat geniet u van alle faciliteiten van een goed uitgerust kantoor in de aangename omgeving van uw eigen tuin. Gedaan met de dagelijkse sleur en de verkeersdrukte van en naar het werk, start uw dag met uw koffietje in uw eigen kantoor op maat.

HIER KOMT EEN FOTO

3bouw Tielen2

HIER KOMT EEN FOTO

3bouw Tielen2

Wist je dat je een energiezuinige 3bouw woning nieuw kan bouwen aan 6 % BTW ? 

Vanaf 1 januari 2021 betaal je in België slechts 6% BTW voor het slopen en heropbouwen van een woning. Begin november heeft de federale regering immers deze fiscale gunstmaatregel goedgekeurd. Er bestond al enkele jaren een regelgeving waardoor je in een aantal centrumsteden slechts 6% BTW moest betalen bij sloop en heropbouw. Deze korting blijft bestaan en dit verlaagde tarief van 6% BTW wordt nu uitgebreid naar het hele Belgische grondgebied. De maatregel gaat in op 1 januari 2021 en blijft geldig tot 31 december 2022.

Opnieuw samenwonen

De kogel is door de kerk, en jullie gaan opnieuw samenwonen. Welke afspraken maak je dan waarover, waar moet je rekening mee houden? Kortom veel leuke én praktische zaken om over na te denken. Waar wij jullie in kunnen helpen is het uittekenen van een woning met het maximaal benutten van oppervlakte.

 

HIER KOMT EEN FOTO

3bouw Tielen2

Contacteer onze bouwconsulenten

Raoul Coeck
Raoul Coeck
3bouwconsulent
0475 51 37 70
Marc Vermote
Marc Vermote
3bouwconsulent
0472 90 34 44
Dieter Van Belle
Dieter Van Belle
3bouwconsulent
0499 94 92 47
Thomas Coeck
Thomas Coeck
3bouwconsulent
0473 51 08 32
Inspiratieboek aanvragen