Breng een bezoek aan onze kijkwoningen.

Uiteraard gaan we onze bezoekers in de allerveiligste omstandigheden verwelkomen. Er worden enkel bezoeken ingepland nadat u een afspraak heeft gemaakt, dit volgens een strikt tijdschema en wel zo dat u als bezoeker(s) alleen aanwezig zal (zullen) zijn in onze kijkwoningen samen met de 3bouw-medewerker. Het zal dus onmogelijk zijn om andere bezoekers tegen het lijf te lopen. Uiteraard worden ook de social distancing-regels strikt nagevolgd.

Tevens zullen wij de strengste hygiënische veiligheidsmaatregelen toepassen en bewaken. Bij binnenkomst zal u de handen kunnen ontsmetten met desinfecterende handzeep en ontsmettende handgel. Uw bouwconsulent zal u ontvangen met een plexi gezichtsmasker en  mondmaskers zijn ter beschikking indien u dat wenst. Om besprekingen aan bureau en/of vergadertafels veilig te laten verlopen zijn er plexischermen geplaatst tussen de bezoeker(s) en de 3bouw-medewerker. Na elk bezoek zullen de verschillende oppervlaktes (zoals deurkrukken, trapleunen, tafels, stoelen, enz…) in de kijkwoningen ontsmet worden.

Tot vlug en zorg in tussentijd goed voor jezelf en de anderen!
Het 3bouw-team. 

Maak hier uw afspraak

Na uw aanvraag nemen wij meteen contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Na het invullen ontvangt u per mail een bevestiging van uw aanvraag. Alvast dank en hopelijk tot snel.

Bekijk ons volledig privacybeleid.

Contacteer onze bouwconsulenten, steeds tot uw dienst.

Raoul Coeck
Raoul Coeck
3bouwconsulent
0475 51 37 70
Marc Vermote
Marc Vermote
3bouwconsulent
0472 90 34 44
Dieter Van Belle
Dieter Van Belle
3bouwconsulent
0499 94 92 47
Thomas Coeck
Thomas Coeck
3bouwconsulent
0473 51 08 32
Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning

Olenseweg 256 - 2260 Westerlo

Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning

Olenseweg 258 - 2260 Westerlo

Vraag gratis ons inspiratieboek aan!

Vol bouwplannen, richtprijzen en bouwadvies

Inspiratieboek aanvragen