Het bezoeken van onze kijkwoningen is op dit moment NIET

mogelijk door het CORONAVIRUS (COVID-19), Alvast dank voor uw begrip. We keep in touch! 

Mocht u wel interesse hebben in een bezoekje voor later op het jaar, mag u dit altijd laten weten. 

Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar. 

Bezoek onze 2 kijkwoningen

Onze twee kijkwoningen zijn volledig afgewerkte woningen, voorzien van alle hedendaagse technieken zoals: zonnepanelen, warmtepomp, verluchtingsystemen,... Beide woningen voldoen ruim aan de strenge isolatienormen van 2021. Hierdoor zijn beide kijkwoningen BEN-woningen.

Ook zijn onze kijkwoningen voorzien van alle comfort: afgewerkte leefruimtes, voorzien van een prachtige keuken, een hedendaagse badkamer,... Het is echt de moeite waard om onze kijkwoningen een bezoekje te brengen!

Tijdens uw bezoek wordt u begeleid door één van onze bouwconsulenten. Hij zal u rondleiden, informeren en antwoord bieden op al uw vragen. Onze bouwconsulenten zijn uitstekend op de hoogte van alle normen, wetten en mogelijkheden. 

  • Deze woningen staan naast elkaar. Zo verloopt het bezoek zeer vlot.
  • Een bezoek kan overdag, in de vroege avond of in het weekend.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid en toegankelijk voor iedereen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze kijkwoningen!

Maak hier uw afspraak

Na uw aanvraag nemen wij meteen contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Na het invullen ontvangt u per mail een bevestiging van uw aanvraag. Alvast dank en hopelijk tot snel.

Bekijk ons volledig privacybeleid.

Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning Moderne kijkwoning

Olenseweg 256 - 2260 Westerlo

Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning Landelijke kijkwoning

Olenseweg 258 - 2260 Westerlo

Inspiratieboek Infoavond