Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoek aan onze unieke kijkwerven in Nijlen!

Kom naar onze kijkwerven in Nijlen. Niet 1, maar 5 woningen in opbouw in verschillende fases. Van ruwbouw tot klaar voor oplevering. Écht een aanrader voor de bouwers van morgen.

3bouw Houtskeletbouw Nijlen 03
Raoul Coeck
Raoul Coeck
3bouwconsulent
0475 51 37 70
Marc Vermote
Marc Vermote
3bouwconsulent
0472 90 34 44
Dieter Van Belle
Dieter Van Belle
3bouwconsulent
0499 94 92 47
Thomas Coeck
Thomas Coeck
3bouwconsulent
0473 51 08 32

Maak hier uw afspraak

3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 1 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 2 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 3 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 4 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 5 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 6 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 7 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 8 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 9 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 10 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 11 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 12 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 13 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 14 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 15 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 16 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 17 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 18 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 19 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 20 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 21 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 22 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 23 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 24 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 25 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 26 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 27 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 28 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 29 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 30 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 31 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 32 3bouw Houtskeletbouw Westerlo Nijlen 33

Welkom in Nijlen, een fantastische ligging!


Mooie en rustige verkaveling (doodlopende straat) in het verlengde van de bestaande Azalealaan. De verkaveling ligt op wandelafstand van het station van Nijlen en het centrum. Ideaal dus voor mensen die in Antwerpen werken. Tevens bevindt Nijlen zich vlakbij het gezellige stadje Lier (8 km) en is er een bushalte op minder dan 100 mtr van de verkaveling verwijderd.

Alle woningen die gebouwd worden zullen BEN-woningen (bijna energie neutraal) zijn met een E-peil < = 20. 
Op dit ogenblik zijn er nog verschillende percelen beschikbaar waar men naar eigen smaak op kan bouwen. 

Maak vandaag nog uw afspraak met 1 van onze bouwconsulenten en breng een bezoek aan deze woningen! Zo kan u iedere stap van afwerking bekijken, van winddicht tot schilderklaar. 

3bouw Projectwoning Nijlen 03

LOT 3 - werken gestart / verkocht

  • Indeling: de woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiairekasten. Ruime zithoek en eethoek, geschrankt ingepland. Naast de zithoek bevindt zich een open bureauruimte. De keuken is aan de achterzijde ingepland met zicht op de tuin. Naast de keuken is een grote berging gelegen. Op het verdiep bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en een zeer grote badkamer met douche, bad, badkamerkast en WC. De benutbare en begaanbare zolderruimte is toegankelijk via een uitklapbare zoldertrap. De zolderruimte is volledig geïsoleerd.
  • Oppervlakte perceel: 384 m²
3bouw Projectwoning Nijlen 04

LOT 4 - werken gestart

  • Indeling : ruime inkomhal met gastentoilet, trap en plaats voor vestiairekasten. Ruime living met zithoek en eethoek en aansluitend een open keuken. Naast de keuken bevinden zich zowel een berging alsook een koele berging. Op het verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers, aparte WC en een grote badkamer met bad, douche en badkamerkast.
    De benutbare en begaanbare zolderruimte is toegankelijk via een uitklapbare zoldertrap. De zolderruimte is volledig geïsoleerd.
  • Oppervlakte perceel : 357 m²
3bouw Projectwoning Nijlen 05

LOT 5 - werken gestart / verkocht

  • Indeling : inkomhal met gastentoilet en plaats voor vestiairekasten. Zeer ruime zithoek en eethoek, geschrankt ingepland. De keuken is aan de achterzijde en de eethoek ingepland met zicht op tuin en terras. Naast de keuken is een grote berging gelegen. Op het verdiep bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche, bad en badkamerkast. De WC op het verdiep is apart ingepland. De benutbare en begaanbare zolderruimte is toegankelijk via een uitklapbare zoldertrap. De zolderruimte is volledig geïsoleerd. 
  • Oppervlakte perceel : 467 m²
Inspiratieboek Infoavond