Het bouwen van een kwaliteitsvolle en duurzame energiezuinige sleutel op de deur woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van de vooruitstrevende, budgetbewuste bouwer. Onze manier van bouwen voldoet nu reeds aan alle hedendaagse en toekomstige verwachtingen en normen.

Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur zijn onze specialiteit.

Resoluut trekt het “3bouw”-team de kaart van topkwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject. Vanaf de eerste contacten kan u rechtstreeks beroep doen op de “écht”  meer dan 35-jarenlange ervaring in de houtskeletbouw van de “3bouw” -zaakvoerders, Paul en Chris.

Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproject niet zomaar toe aan de eerste de beste, maar neem contact op met het “3bouw”-team en maak vrijblijvend kennis met de persoonlijke "sleutel op de deur" -formule van 3bouw houtskeletbouw.

Img 6416
Img 6287

Vraag nu uw gratis inspiratieboek aan!

Tjokvol inspiratie, bouwplannen, tarieven,...

Inspiratieboek Infoavond