3bouw houtskeletbouw & energiezuinige woningen

Sla navigatie over tel. 014 70 47 47

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Wenst u een energiezuinige woning met een echt duurzaam karakter? Een woning met topisolatie die snel kan opgeleverd worden? Kies dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Deze trend van bouwen voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen en reikt bovendien een hele reeks extra voordelen aan.

Houtskeletbouw biedt het voordeel dat het bouwproces veel minder lang duurt dan bij de "traditionele" bouwwijze. Dankzij een goede voorbereiding zorgt 3bouw voor een supersnelle afwerking. We zijn minder afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor de bouwtijd uiteraard enorm wordt ingekort. Omwille van de droge bouwmethode is het mogelijk de woning meteen te schilderen. Daarenboven kan de woning onmiddellijk betrokken worden.

3bouw levert kwaliteitswoningen af aan uitzonderlijk sterke prijzen dankzij het unieke bouwconcept. Zo biedt 3bouw volledig afgewerkte, winddichte en ruwbouw kwaliteitswoningen in houtskeletbouw aan tegen een uitzonderlijke prijs. Bovendien is in de prijs meer voorzien dan je denkt!

Naar energieverbruik toe is 3bouw houtskeletbouw een echte topper die voldoet aan de strengste isolatienormen. Een houtsketeletbouwwoning is makkelijk te isoleren. Dankzij de doorgedreven isolatie bespaart u sowieso permanent op uw energiefactuur.

Het hout dat gebruikt wordt voor de houtskeletstructuur is afkomstig uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen. Hout is een volledig hernieuwbaar basismateriaal, niet vervuilend tijdens exploitatie en verwerking. Op het einde van de cyclus is hout volledig recycleerbaar.

Ook houtskeletbouw kan perfect op uw behoeften worden afgestemd, zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking.

 • De voordelen van houtskeletbouw

  De voordelen van houtskeletbouw

  Lees hier meer over de voordelen van skeletbouw. Hoe energiezuinig een houtskeletbouwwoning is, hoe snel de woning er staat, …

  Meer info
 • Budgettoppers

  Budgettoppers

  Deze volledig afgewerkte kwaliteitswoningen tegen een uitzonderlijke prijs bouwen, is mogelijk dankzij het unieke bouwconcept van 3bouw. Vraag naar onze andere budgettoppers en ons lastenboek “woonklaar 3b”! En stel vast dat in deze prijs meer voorzien is dan je denkt.

  Meer info
 • Feiten & cijfers

  Feiten & cijfers

  Waarom is energiezuinig bouwen zo belangrijk? Aan welke isolatie-eisen worden er voldaan? Waar komt onze naam vandaan?

  Meer info
 • Gepersonaliseerde woningen

  Gepersonaliseerde woningen

  Een woning bouwen is voor de meeste bouwlustigen een levensdroom die in vervulling gaat. Er moet ,vooraleer men kan starten, op vele vlakken gewikt en gewogen worden. Wij stellen dan ook onze jarenlange ervaring ter beschikking van onze klanten en dit reeds vanaf het eerste contact…

  Meer info
 • 3bouw tv

  3bouw tv

  Bekijk de recentste filmpjes van de 3bouw-vaklui in actie en verschillende 3bouw-activiteiten

  Meer info
Jos en Rita van Dooren - Lenaert — Leopoldsburg
Jos en Rita van Dooren - Lenaert — Leopoldsburg

Duidelijke en directe communicatie

Meer…